woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

FloraHolland stopt met Let it Grow

FloraHolland stopt met Let it Grow

Twee jaar geleden werd Let it Grow gelanceerd. Deze week staat de zogenoemde Demo Day van het tweede incubatieprogramma op de planning en daar blijft het blijkbaar bij. Royal FloraHolland heeft er voor gekozen om de investering in het platform te stoppen en zich volledig te focussen haar kernactiviteiten als business-to-business dienstverlener.

Let it Grow werd twee jaar geleden opgericht om aansluiting te vinden bij een veranderende wereld. De afgelopen twee jaar heeft het platform zich ingezet om bloemen en planten weer in de hoofden en harten van mensen terug te krijgen en innovatie binnen de sector aan te jagen.

Silke Tijkotte, betrokken vanaf het eerste uur, laat weten het verschrikkelijk jammer te vinden dat dit besluit deze impact heeft op Let it Grow. "Vanaf het eerste moment hebben we als team keihard gewerkt om overal een succes van te maken. We hebben samen ontzettend veel geleerd en fantastisch mooie dingen ontwikkeld, en daarmee een waardevolle bijdrage geleverd aan de sector.

Ïn haar vlog laat Silke weten tijdens de Demo Day als team feestelijk afscheid te nemen en dat zij met elkaar terugblikken op twee waanzinnig succesvolle- en leerzame jaren.

 

Bron: www.FloraNews.com
21-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS