dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Nieuwe Westlandroute eindelijk open

Nieuwe Westlandroute eindelijk open
Hij lonkt al sinds 2015, maar morgen is het eindelijk zo ver. De Verlengde Veilingroute wordt dan eindelijk aangesloten op de al bestaande Veiling-route en gaat vanaf dan door onder de nieuwe naam Westlandroute. 
 
De Westlandroute vormt de verbinding tussen de Veilingroute en de Burgemeester Elsenweg en zorgt voor een enorme ontlasting van de route langs FloraHolland over de Middel Broekweg.

Het zal beste even wennen worden voor het verkeer dat nu vanaf de Veilingroute linksaf kan richting Westerlee, maar dat went door de snellere afwikkeling van het verkeer vast snel.

Ter hoogte van KP Holland ligt momenteel nog een tijdelijke rotonde, maar daar komt naar verwachting eind dit jaar een zogenoemde ‘viertakskruising’ met verkeerslichten.
Het nieuwe kruispunt wordt naast de tijdelijke rotonde aangelegd. ,,We kunnen het verkeer hier niet stil leggen’’, zo zegt wethouder Meijer tegen het AD. ,,Je kan sowieso niet zeggen dat we in Westland stil liggen. De komende jaren zullen we nog volop wegwerkzaamheden tegenkomen. Mensen zeggen wel eens dat het hier nooit af is, maar het is allemaal ter verbetering en keihard nodig.’’

Verlengde Veilingroute WestlandrouteKruispunt tussen Verlengde veilingroute en de Veilingroute - foto provinceie Zuid-Holland

 

 


14-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS