zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

15 nieuwe Scania trekkers voor Koeltransport Aalsmeer

15 nieuwe Scania trekkers voor Koeltransport Aalsmeer

Koeltransport Aalsmeer in Bemmel rijdt sinds afgelopen week met 15 nieuwe Scania trekkers. Het gaat hierbij om trekkers uit de New Generation Scania S450 met hoog dak en de 450 pk SCR-only motor.

Volgens bedrijfsleider David Mulder gaan deze auto’s in een heel strak schema tot 190.000 kilometer per jaar rijden. Volgens Mulder is dit alleen mogelijk met een heel gemotiveerde ploeg mensen, die deze motivatie zeker ook vinden in betrouwbaar en mooi materieel.

Koeltransport Aalsmeer is gevestigd in Bemmel en bedient van daaruit dagelijks de Duitse Retail met verse bloemen en planten. 7 jaar geleden is het bedrijf gestart vanuit het hart van de bloemen- en plantenwereld in Aalsmeer. Een aantal jaar later volgde een verhuizing naar Bemmel, wat logistiek gezien beter ligt ten opzichte van Duitsland.

Koeltransport Aalsmeer Bemmel Scania

Dankzij een uitgekiend systeem maakt Koeltransport Aalsmeer optimaal gebruik van de voertuigen. De 15 S450 trekkers zijn de eerste New Generation Scania’s die Koeltransport Aalsmeer koopt. “Ik vind het echt een dijk van een auto met zijn vlakke vloer. En om onze chauffeurs een plezier te doen, hebben we de voertuigen bijna fullspec laten afleveren. Voor de efficiency hebben we de vrijloopretarder als extra optie gekozen. Temeer daar de chauffeur dan ook meteen over ACC beschikt en veilig rijden begint toch met voldoende afstand. Verder hebben we gekozen voor het lederpakket, LED-verlichting, een premium stoel en de premium multimedia installatie met een mooi zeven inch scherm. Als extraatje kozen we voor de nieuwe geïntegreerde standkoeling. En deze auto’s hebben als eerste in onze vloot de nieuwe automatische elektronische handrem. De LED verlichte naamplaat op auto maakt het af.”

Dankzij een uitgekiend systeem maakt Koeltransport Aalsmeer optimaal gebruik van de voertuigen. “Ze komen op een 190.000 km per jaar uit. We houden ze dan ook maar 40 maanden dus eigenlijk kopen we alleen kilometers. Het betekent wel dat er over iets meer dan drie jaar hier waarschijnlijk weer nieuwe Scania’s staan. Volgens mij zijn er vervelender dingen in het leven.”

bron: Scania.com 


09-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS