zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Logistiek FloraHolland ontregeld door storingen

Logistiek FloraHolland ontregeld door storingen

De logistiek van bloemenveiling Royal FloraHolland is afgelopen week in de war geschopt door softwarestoringen. Door een fout in software werkten de handscanners op de vestiging in Naaldwijk niet goed. Vakbeheerders konden daardoor de producten niet scannen en als gevolg daarvan konden de afleverteams de bloemen en planten niet conform planning afleveren in de boxen.

Op de website van FloraHolland meldt de veiling het systeem voortaan te monitoren om herhalingen te voorkomen.

De locatie Aalsmeer van FloraHolland had last van een serverstoring in het voicegestuurde verdeelsysteem. Hierdoor lag het werk bijna een half uur stil. Ook dit euvel is verholpen, aldus de bloemenveiling.

De storingen volgden na de berichten van vorige week van FloraHolland dat de interne logistiek rond Valentijn beter was dan in het voorgaande jaar. In de twee weken voor de feestdag leverde het bedrijf 14.000 bestellingen meer op tijd in de box van de klant dan in dezelfde weken van 2017.

In de eerste zeven weken van dit jaar had de veiling 97,7 procent van de transacties op tijd afgeleverd. In heel 2017 lag dat percentage op 92,1. FloraHolland heeft te maken met steeds meer transacties van een kleinere omvang. Dat zet de logistiek onder druk.

 


06-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS