dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

FloraHolland tevreden over logistieke performance rond Valentijnsdag

FloraHolland tevreden over logistieke performance rond Valentijnsdag

Royal FloraHolland heeft rondom Valentijnsdag een duidelijke verbetering gezien in de dagelijkse logistieke dienstverlening. Om dit te bewerkstelligen heeft de veiling voorafgaan aan Valentijnsdag extra medewerkers, stapelwagens en fusten ingezet.

Volgens de cijfers van de veiling hebben deze maatregelen een goed resultaat opgeleverd. In week 6 en 7 zijn bijna 14.000 bestellingen meer op tijd afgeleverd in de box van de klant dan in dezelfde weken van 2017. In diezelfde periode is 96,6% van de transacties binnen de afgesproken tijd geleverd. Dit is een verbetering van 1,4% ten opzichte van vorig jaar.

Tot en met week 7 van komt is 97,7% van de transacties binnen de afgesporken tijd afgeleverd. De jaarscore van 2017 lag nog op 92,1%. De coöperatie start het nieuwe jaar met een duidelijke verbetering.

Volgens Yme Pasma, COO van Royal FloraHolland is er hard gewerkt om deze opgaande lijn te realiseren en is de organistaie erg blij dat alle locaties tijdens de Valentijnsweken verbetering laten zien ten opzichte van vorig jaar.

                                FloraHolland logistiek proces verbeterd

Bron: www.FloraNews.com
26-02-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS