zondag 20 januari 2019
Topbanner Kubo Floranews TOP

Kwekers Addenda en AMIGRA samen op Huishoudbeurs

Kwekers Addenda en AMIGRA samen op Huishoudbeurs

Na het succes van vorig jaar nemen AMIGRA en Addenda ook dit jaar weer samen deel aan de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam. Van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari kunnen consumenten een kijkje nemen in de kas van de kwekers op het Tuinpaviljoen. Het Tuinpaviljoen wordt in 2018 voor de tweede keer opgetuigd binnen het populaire segment Home Sweet Home. Tuinieren en de tuin gezellig maken is voor veel vrouwen een passie en daar willen de kwekers in samenwerking met de Huishoudbeurs graag op inspelen.

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! De huishoudbeurs is daarmee voor AMIGRA en Addenda een uitgelezen kans om bij de start van het buitenseizoen direct in contact te komen met haar doelgroep. Op de beurs komen naar verwachting 250.000 bezoekers. De kwekers willen hen inspireren en informeren door verschillende toepassingen en combinaties van siergrassen en campanula’s te laten zien in ‘Doe het zelf’-stijl. Naast inspiratie is de beurs ook een unieke plek om de klantbehoefte te toetsen, een waardevolle input voor de productontwikkeling.

De Huishoudbeurs vindt plaats van zaterdag 17 t/m zondag 25 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Het tuinpaviljoen bevindt zich in hal 1, stand 144.

                                           


 


12-02-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS