vrijdag 24 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Rijk Zwaan gekozen tot een van de beste werkgevers van Nederland

Rijk Zwaan gekozen tot een van de beste werkgevers van Nederland

Rijk Zwaan in is deze week uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland. De zaadveredelaar uit De Lier kreeg de award in de categorie categorie Productie & Industrie.

In totaal werden negentien organisaties uitgeroepen tot de Beste Werkgevers van 2017-2018 in de sectoren Profit, Non-Profit en Zorg. De uitslag is gebaseerd op de beoordelingen van 636.000 werknemers.

De winnaars van 2017-2018 blinken onder meer uit in betrokkenheid en bevlogenheid. De betrokkenheid van hun medewerkers is met een 8,3 veel groter dan bij organisaties zonder keurmerk, die gemiddeld een 7,0 scoren. Rijk Zwaan scoorde een 8,4 in het Beste Werkgeversonderzoek.

 Rijk Zwaan werd in het verleden al meerdere   keren beloond voor het personeelsbeleid.     Dat onderscheidt zich onder meer doordat   nieuwe werknemers bij hun aanstelling direct   een vast contract krijgen. Rijk Zwaan biedt   medewerkers een prettige en duurzame   baan  met goede arbeidsvoorwaarden.   Directeur Ben Tax: “Onze medewerkers     staan op nummer één in ons bedrijf. We   geven medewerkers veel vrijheid en   verantwoordelijkheid. Zij worden zorgvuldig geselecteerd en zijn heel toegewijd en gemotiveerd. Samen met de zeer gemotiveerde collega’s kunnen wij als Rijk Zwaan een belangrijke bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening.”

De winnaars per sector zijn:

Profit

Rijk Zwaan
Goedhart Bouwbeheer
URENCO
Bouwinvest
Interfood Holding
Wortell
Talen Vastgoedonderhoud

Non-Profit
Gemeente Peel en Maas
Deltion College
Provincie Groningen
Waterschap Hunze en Aa’s
Woonstichting ‘thuis
VPRO
International School of Amsterdam

Zorg
Stichting SIG,
Geriant,
Frankelandgroep,
Deventer Ziekenhuis
Bevolkingsonderzoek Zuid
 


 

Bron: www.FloraNews.com
07-02-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS