zondag 20 januari 2019
Floranews TOP Topbanner Kubo

Interne nachthuur FloraHolland start op 4 februari 2018

Interne nachthuur FloraHolland start op 4 februari 2018

De drukte rond Valentijnsdag begint op gang te komen en daarom start Royal FloraHolland in de week voorafgaand aan 14 februari de interne nachthuurperiode 2018. De eerst geplande nacht is dit jaar de nacht van 4 op 5 februari. In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten.

De veiling zet de heffing in om boxhouders zo veel mogelijk te stimuleren stapelwagens uit te stoten die ze niet nodig hebben. Op deze manier wil de veiling meer stapelwagens beschikbaar krijgen, de totale stapelwagenpool zo klein mogelijk houden en onnodige kosten voorkomen.

Flexibele nachten

Alle nachten in de nachthuurperiode zijn zogenoemde 'flexibele' nachten. Als er voor een nacht genoeg stapelwagens beschikbaar blijken te zijn, kan Royal FloraHolland besluiten om de interne nachthuurheffing niet door te laten gaan. Of de nachthuur daadwerkelijk doorgaat, meldt de veiling één dag van tevoren uiterlijk om 13.00 uur op de website of op de dag zelf uiterlijk om 10.00 uur.

Gratis berichtendienst interne nachthuur

Om makkelijk en snel op de hoogte te blijven of de interne nachthuur wel of niet doorgaat heeft Royal FloraHolland de gratis berichtendienst SIG interne nachthuur. Als je je hier voor aanmeldt, ontvang je gratis een via e-mail of sms.

bron: Royal FloraHolland

 


Leandra de Boef | 01-02-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Lutgo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS