donderdag 20 juni 2019
Floranews TOP Bakker.com via TFC

Nolina wint publieksprijs Gezond & Vitaal Werken 2017

Nolina wint publieksprijs Gezond & Vitaal Werken 2017

Nolina Kwekerijen heeft de publieksprijs Gezond & Vitaal Werken 2017 gewonnen door de meeste likes op Facebook te krijgen. Gezond en veilig werken vindt Marcel de Lange vanzelfsprekend, maar hij probeert er een extra draai aan te geven door onder meer taakroulatie ver door te voeren. „

Bij Nolina ons is bijna iedereen overal inzetbaar. Dat gaat bij een klein bedrijf als van nature, maar bij een grootschalig bedrijf als de Nolina is dat een behoorlijke puzzel en georganiseer.
Verder biedt het bedrijf zijn medewerkers zes behandelingen bij een chiropractor om bewust om te gaan met fysieke klachten. Hoe ze preventief zijn te voorkomen, vroegtijdig zijn te herkennen en te behandelen.

Nolina Kwekerijen kweekt op 20 ha, waarvan 9 ha glas, (bloeiende) potplanten voor binnen- en buitenshuis.

Tweede prijs
Op 7 december reikte Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement verbonden aan de Open Universiteit Nederland tijdens het evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst – the next step!’ in Soesterberg de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017 uit aan Vossebeld – cultuur- en civiele techniek.

De jury oordeelde net iets positiever over Vossebeld dan over Nolina Kwekerijen die de tweede prijs in de wacht sleepte. De jury prees het bedrijf omdat het de medewerkers centraal stelt. „Dat blijkt al uit hun lijfspreuk: men noemt eerst de mensen, en dan het product. Vanuit een sterke persoonlijke motivatie kiest het management ervoor om op verschillende manieren heel goed voor de medewerkers en hun lichamen te zorgen: niet de hele week hetzelfde werk doen, maar wisselen van activiteit zodat het lichaam niet altijd op dezelfde manier wordt belast en een chiropractor op het werk. En: het stimuleren van sportieve activiteiten naast het werk. Met als resultaat: plezier in het werk en medewerkers die de ambassadeurs zijn voor hun organisatie”, aldus het juryrapport.

 


08-12-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS