vrijdag 19 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

De 5 vragen aan…..Richard Daniels

De 5 vragen aan…..Richard Daniels

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?
Richard Daniels, Manager ICT & Operations bij GoGreen / Retail Solutions te Boskoop. Hier ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie, waaronder het ICT beleid, logistiek, facilitair als ook personeelszaken.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?
Het is een breed pakket verantwoordelijkheden, die vaak met elkaar verweven zijn. Het kunnen vinden van de juiste oplossingen voor de complexe uitdagingen, die wij tegen komen in onze branche, iswat dit een mooie uitdagende functie maakt.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd bezig gehouden?
De discussie over het gebruik van glyfosaat door Monsanto. Ik vind het onbegrijpelijk dat wordt toegestaan dat Monsanto willens en wetens bezig is met de vergiftiging van de gehele voedselvoorziening.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
Komend jaar zullen wij de migratie naar de nieuwste versie van ons ERP systeem doorvoeren. Ook hebben we weer een mooie groei geprognotiseerd voor 2018. Hiervoor hebben we alweer de nodige vacatures uitstaan die in de komende maanden ingevuld moeten worden.

Wat ga je dit weekend doen?
Het hockeyseizoen buiten kent nu een kleine winterstop. Komend weekend zijn de kinderen en ik dan vrij van verplichtingen. We hebben nog niet echt plannen gemaakt, maar mogelijk dat we zaterdag een bezoek brengen aan het Mauritshuis in Den Haag en/of de bioscoop.

 

Bron: www.FloraNews.com
Richard Daniels | 01-12-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Fotokast tussen

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS