vrijdag 19 oktober 2018
Top Banner VvdM Deliflor oktober Top FN

Eindelijk regrammen op Instagram

Eindelijk regrammen op Instagram

Eindelijk is het zo ver, er is goed nieuws voor alle Instagrammers onder ons. Of het nu privé is of zakelijk voor marketingdoeleinden; zoals het er nu uit ziet kunnen we binnenkort eindelijk "regrammen" zonder apps van derden te hoeven gebruiken.

Instagram is er mee aan het testen en wij worden er in elk geval erg blij van. Als de nieuwe functie inderdaad geïntroduceerd wordt kun je eindelijk makkelijk content van anderen delen op je eigen tijdlijn. Regrammen zal dan hoogstwaarschijnlijk net zo'n mooi ingeburgerd woord worden als retweeten. We weten straks niet beter.

Naast de "regram"-functie is Instagram ook met andere nieuwe functie aan het testen. Denk daarbij aan het gebruiken van GIFs in je Stories of posts. De informatie over deze nieuwe functie is nog niet heel erg duidelijk. Het lijkt er op dat je alleen maar webgraphics anno 1999 kunt toe kunt voegen, maar dat zal vast nog wel flink verbeterd gaan worden. Het idee is dat je net zoals bij Giphy aan de hand van bepaalde termen verschillende GIFs kunt vinden.

Een archief voor je Stories is iets waar ook veel gebruikers al een tijdje om vragen en die lijkt er ook aan te komen. Dat betekent dat je Stories die je gemaakt hebt kunt opslaan in je eigen archief, zodat je ze op een later moment nog eens terug zou kunnen kijken. 

Tot nu toe is de beta app, waar de nieuwe functies in verwerkt zijn, alleen beschikbaar voor Android en de mensen met die versie van Instagram kunnen dus nu al spelen met die nieuwe mogelijkheden, voor zover ze dat willen. Daarin kunnen ze bijvoorbeeld ook al hashtags volgen en bepaalde woorden vervangen door emoji.

 


Leandra de Boef | 30-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Fotokast tussen


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS