dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Decorum verhuist naar World Horti Center

Decorum verhuist naar World Horti Center

Telersvereniging Decorum Company neemt in januari haar intrek in het World Horti Center in Naaldwijk. Vandaag tekende John Grootscholten, bestuursvoorzitter van Decorum, de participatieovereenkomst. Met een ruimte van 400 m² is Decorum de grootste participant op de Food & Flowers afdeling van het innovatieve centrum. 

"World Horti Center is hét internationale innovatiecentrum van de tuinbouw, the place to be, daar hoort Decorum bij.", zo zegt John Grootscholten.

De 15 medewerkers van Decorum krijgen een werkplek in het World Horti Center en bovendien is er een permanente presentatie aanwezig van het assortiment van de 60 aangesloten potplanten- en bloementelers.

Decorum bundelt de krachten van ruim zestig speciaal geselecteerde planten- en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Met de combinatie met het actuele kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw wil ook Decorum samen verbinden, creëren, inspireren en innoveren.

Links Mark Zwinkels, projectmanager Food & Flowers World Horti Center en rechts John Grootscholten, voorzitter bestuur coöperatie Decorum.

 


29-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS