vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Pascal Visee nieuw lid Raad van Commissarissen FloraHolland

Pascal Visee nieuw lid Raad van Commissarissen FloraHolland

De Raad van Commissarissen (RvC) van Royal FloraHolland heeft Pascal Visée voorgesteld als nieuw lid van de RvC. De leden van de cooperatie kunnen tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering op 7 december 2017 stemmen over deze benoeming.

Pascal Visée is kandidaat voor de invulling van de vacature die ontstaat door het aftreden van Cees van Rijn die niet herkiesbaar is. Pascal Visée (56) heeft vele functies bij Unilever vervuld met als laatste die van Chief Enterprise Support Officer. Hij heeft daarnaast veel ervaring als commissaris in uiteenlopende sectoren. "Met Pascal Visée voegen we expertise toe aan de RvC op het gebied van Finance en IT. Daarom zien we hem ook graag als voorzitter van de Audit Commissie," aldus Jack Goossens, voorzitter Raad van Commissarissen Royal FloraHolland.

Pascal Visée: "Als lid van de Raad van Commissarissen wil ik mij inzetten om de transformatie van Royal FloraHolland naar een wendbare organisatie tot een succes te maken. Die wendbaarheid is nodig om de kansen die de digitalisering van de economie biedt volledig te benutten."

 

bron en foto: Royal FloraHolland

 


14-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS