vrijdag 14 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Oerlemans Plastics wint goud bij EFTA Awards

Oerlemans Plastics wint goud bij EFTA Awards

Oerlemans Plastics heeft een gouden EFTA award ontvangen in de categorie flexoprint op folie - breed met Vlaco compost 40L. De vakjury heeft deze bedrukking letterlijk en figuurlijk onder de loep genomen en geconstateerd dat de gehele bedrukking perfect in register gedrukt is en dat zelfs de kleinste punten perfect zijn uitgedrukt. Het feit dat het gedrukte fullcolour beeld grotendeels vrij staat is een extra moeilijkheidsgraad in het productieproces. Ook het bedrukken van een bredere PE foliebaan, 1.250 mm voor deze bedrukking, is een bijkomende uitdaging.

Oerlemans Plastics geeft aan erg verheugd te zijn met deze award en ziet dit als een extra stimulans om volledige perfectie na te streven. Naast de gouden award heeft Oerlemans Plastics ook de bronzen award gewonnen in deze categorie!

Dit jaar werden op 9 november in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. De EFTA-Benelux Flexo Award competitie is een tweejaarlijks evenement, dus in 2019 kunnen flexodrukkers weer meedoen. In maar liefst 10 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers op folie en papier uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards. https://www.efta.nl/award/

De European Flexographic Technical Association Benelux, in het kort EFTA-Benelux, is de brancheorganisatie voor bedrijven - en hun toeleveranciers - binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Ook geïnteresseerde individuen en instituten kunnen lid zijn. Momenteel telt EFTA-Benelux circa 90 leden.

Oerlemans Plastics produceert kunststof flexibele verpakkingen en folie voor onder andere tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail. In meer dan 30 landen vinden de producten haar weg.
 


14-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS