vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Cymbidium Inspiratieweken van start tijdens bloggersevent Riviera Maison

Cymbidium Inspiratieweken van start tijdens bloggersevent Riviera Maison

Tijdens een bloemrijk bloggersevent bij lifestylewinkel Rivièra Maison in Den Haag zijn vrijdag 10 november de Cymbidium Inspiratieweken van start gegaan. Interieurbloggers kregen als eerste een rondgang langs de stijlvolle bloemwerken en namen deel aan een workshop onder leiding van Masterchef Gary Loen, die tevens als toparrangeur de volledige winkel decoreerde met de snijorchidee Cymbidium. Tot en met 26 november zijn de Cymbidiumdecoraties te bewonderen voor het publiek. Tegelijkertijd worden bij 40 bloemisten in Nederland de Cymbidium Inspiratieweken gehouden waarbij onder meer kwekers alle ins en outs geven van de exclusieve bloem.

Bloemenpracht
Nico Tijsen, creative director van Rivièra Maison: “Rivièra Maison kent haar oorsprong in de bloemen en het is geweldig om onze nieuwste collecties gedecoreerd te zien met Cymbidiumdecoraties. De bloem is een echte 'classic', die zowel solitair als in arrangementen prachtig tot z'n recht komt. De combiniatie van Cymbidium met al onze kerstdecoraties maken deze feestelijke periode extra bijzonder.” De bloemwerken zijn in de hele Rivièra Maison winkel terug te vinden. Extra uitbundige arrangementen zijn te vinden in de verschillende stijlkamers. Arrangeur Gary Loen: “De Cymbidium komt prachtig tot zijn recht in de stijlkamer. Ik heb gekozen voor warme en zachte tinten die de chique en luxe uitstraling benadrukken. De arrangementen hebben een luchtig, botanisch karakter door het gebruik van bijmaterialen met een robuuste en grillige uitstraling zoals Pinustakken, Ilex en Magnoliablad.”

De Cymbidium Inspiratieweken zijn een initiatief van de Nederlandse Snijcymbidiumkwekers, verenigd in de FloraHolland Product Commissie Snijorchidee. Marketingbureau Fresh Retail uit Leiden is verantwoordelijk voor de uitvoering.
 


13-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS