maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Winnaars Dutch Flower Group Awards

Winnaars Dutch Flower Group Awards

Marco van Zijverden reikte donderdagmiddag 9 november op de Trade Fair de Dutch Flower Group Awards uit. Elk jaar zet het bedrijf een aantal topleveranciers in het zonnetje. Er zijn 4 prijswinnaars in 4 categoriën, maar volgens de CEO zijn alle genomineerden voor hem winnaars.

In de categorie snijbloemen ging de Dutch Flower Group Award naar De Haas Calla’s. Er is 24 uur per dag en zeven dagen in de week inzicht in de productie en de verkoopbare voorraad.

In de categorie planten gaat de award naar Oriental Growers. Vooral het datamanagement werd als positief punt genoemd.

Dutch Flower Group heeft veel buitenlandse leveranciers. Nini Flowers uit Kenia mocht het podium op om de eerste prijs in ontvangst te nemen.

Als laatste werd de award uitgereikt met de mooie naam "Preferred Partner Recognition". Deze prijs ging dit jaar naar De Winter Logistics.

In de speech voorafgaand aan de uitreiking haalde Marco van Zijverden een aantal actuele thema’s aan. Waaronder FloraHolland en het vertrek van Lucas Vos. Van Zijverden gaf aan het jammer te vinden. „Je hebt de boel in beweging gebracht, maar vier jaar vinden wij wel wat kort.” Hij wenste Steven van Schilfgaarde en Jack Goossens succes met de implementatie van de plannen en gaf aan dat er misschien ook wel het één en ander aangepast moet worden. Dutch Flower Group staat open voor constructief overleg. "Ik denk dat dit het belangrijkste jaar uit de coöperatie gaat worden. Er moeten dingen veranderen.”, aldus Marco van Zijverden.

 

Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 10-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS