vrijdag 14 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Bloemen voor Mantelzorgers op Dag van de Mantelzorg

Bloemen voor Mantelzorgers op Dag van de Mantelzorg

Niet minder dan 4 miljoen mantelzorgers in Nederland helpen belangeloos iemand in hun omgeving bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging, administratie en andere vormen van mantelzorg. Fleurop draagt deze hulpvaardige vrouwen en mannen een warm hart toe en zet hen op vrijdag 10 november, de Dag van de Mantelzorg, in de bloemen. Zij werkt daarvoor samen met Mezzo, de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt.

Mantelzorg is niet zomaar iets en moet zeker niet onderschat worden. Van de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland zijn er 610.000 die een ander langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week helpen. Meer dan 80% daarvan heeft ook een betaalde baan en doet het mantelzorgen dus naast zijn of haar werk. Hoewel het intensief is, brengt mantelzorg ook veel positiviteit, vertelt Josien van Eijk, communicatieadviseur Mezzo: "Mantelzorgen kent vele momenten van persoonlijk geluk, waardering, ontroering en dankbaarheid."

De Dag van de Mantelzorg staat dit jaar in het teken van die waardevolle momenten. Mezzo riep mantelzorgers op hun mooiste mantelzorgmoment te delen en bundelde deze in een digitaal mozaïek. In het bijzijn van 120 mantelzorgers wordt het Nationaal Mozaïek van mooie mantelzorgmomenten op 10 november in Amersfoort onthuld door Antje Monteiro. Fleurop zet alle aanwezigen in de spotlights en zorgt voor een passend aandenken op deze feestelijke dag. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop: "Wij zijn vereerd dat we ons kunnen inzetten voor Mezzo en de mantelzorgers met bloemen in het zonnetje kunnen zetten. Een boeket is meer dan een tastbaar cadeau, het bezorgt een goed gevoel." 

 

bron: Mezzo


09-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS