vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Houwenplant in nieuw jasje

Houwenplant in nieuw jasje

Urenlange brainstormsessies, schetsen, schrappen en weer opnieuw beginnen, presenteert Houwenplant haar nieuwe huisstijl. Er is opnieuw gekozen voor de vertrouwde Houwenplant kleuren rood en groen, maar dan met een eigentijdse uitstraling. “Naast de vele gekleurde varianten die we in ons assortiment hebben, verkopen we nog steeds het merendeel rode anthuriums, dus de kleurkeuze was snel gemaakt”, aldus Tom van der Houwen.

Een huisstijl veranderen is meer dan alleen een logo aanpassen. Zoon Johan legt uit dat de website al behoorlijk verouderd was en nog niet geschikt was voor mobiel gebruik. Ook dit is nu verandert en zijn assortiment, collecties, maar ook de verzorgingstips en het laatste nieuws overzichtelijk weergegeven op de geheel vernieuwde website.

Verkoopleider Marco van der Goes (in nieuw jasje) overhandigt Anthurium catalogus aan Hamiplant: Marlon van Breugel (l) en Niels van Antwerpen (r)

Daarna heeft Houwenplant meteen doorgepakt en is er een mooie overzichtelijk brochure ontwikkeld. Tevens zijn de medewerkers voorzien van nieuwe bedrijfskleding; nieuwe t-shirts, polo’s, vesten en truien met uiteraard een prominente rol voor het nieuwe logo. “Ondanks alle verandering blijven wij gewoon uw vertrouwde anthurium leverancier en met nog meer klantfocus”, lacht Marco van der Goes, verkoopmanager van het bedrijf.

Trade Fair Aalsmeer
De nieuwe huisstijl zal ook duidelijk terug te zien zijn in de nieuwe beursstand. Houwenplant nodigt iedereen dan ook van harte uit om van 8 tot en met 10 november een bezoek te brengen aan stand 48.6. Er zullen weer een hoop nieuwe items te zien zijn en uiteraard kan iedereen meteen de nieuwe brochure meenemen.

Houwenplant produceert en verkoopt 9 potmaten in potanthuriums aan tuincentra, supermarkten, bouwmarkten, groothandel en bloemisten in geheel Europa. Houwenplant is MPS-A+, MPS-GAP, MPS-SQ en ETI gecertificeerd. Met vier kwaliteitsgroepen, vijfendertig cultivars, vele verpakkingen en toegevoegde waarde staat het bedrijf voor one-stop-shopping in anthuriums.

                                                    


08-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS