vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

In de broekzak van elke consument

In de broekzak van elke consument

De droom van oprichter en eigenaar van softwarebedrijf Bloomypro, Eric Egberts, is om 7 miljard mensen te laten bloemschikken met zijn tool. Eric is bevlogen en enthousiast en zo vertelt hij dan ook over de ontwikkelingen van het jonge bedrijf. Het bedrijf startte 5 jaar geleden en beweegt zich inmiddels 2 jaar in de business to business. In die korte tijd zijn enorme meters gemaakt.

“We zitten al in de broekzak van designers. En komen op zeer korte termijn in de broekzak van de bloemist (om te beginnen in België, Frankrijk en Nederland). De volgende stap is de consument. Onze visie is dan ook om in de broekzak van elke consument te zitten. De relevantie om op elk mobile device (telefoon, tablet, laptop) aanwezig te zijn, wordt steeds groter. Hoe geweldig is het wanneer je zelf een bloemetje kan schikken, die je als 3D boeket naar je oma aan de andere kant van de wereld stuurt met een lief bericht: Oma, ik hou van jou”.

Stijging van bloemenverkoop
7 miljard mensen laten bloemschikken met onze tool; dat willen we niet alleen, maar dat kunnen we ook. Nu al! Bovendien is Eric ervan overtuigt dat wanneer consumenten meer met bloemen bezig zijn er ook nog meer bloemen gebruikt en verkocht gaan worden.

Go Digital sessies op IFTF in Vijfhuizen
Voor iedereen die meer wil weten over de nabije toekomst van de bloemenwereld, neemt Eric Egberts op de IFTF in twee inspirerende sessies het publiek mee naar de toekomst en laat hij zien welke kansen er liggen voor iedere schakel in de bloemenwereld.

Auditorium IFTF (woensdag 8 november)
11.15 - 11.45 uur veredelaars sessie
12.00 - 12.30 uur sessie voor groothandel, (e)retailers, bloemisten en anderen

 


07-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS