vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Plantenkwekerij Vreugdenhil wijzigt naam naar Vreugdenhil Young Plants

Plantenkwekerij Vreugdenhil wijzigt naam naar Vreugdenhil Young Plants

Gezien het internationale karakter wat Plantenkwekerij Vreugdenhil inmiddels heeft, is gekozen om de naam hierop aan te passen. Het bedrijf gaat vanaf heden als Vreugdenhil Young Plants door het leven. Tegelijk met deze naamsverandering zijn ook de huisstijl en de website van het bedrijf vernieuwd en aangepast aan het internationale karakter van het bedrijf.

Daarnaast heeft ook het concept Pick-&-Joy een geheel nieuwe look & feel gekregen. Het vernieuwde concept wordt deze week gepresenteerd op de FloraHolland Trade Fair. Het unieke concept bestaat inmiddels uit 15 prachtige en gezonde direct eetbare plukgroenten met nog een aantal nieuwe introducties in de pijplijn.

Er is hierbij gekozen voor een frisse, maar wel natuurlijke look die past bij de huidige tijdsgeest. De pot, de etiketten, brochures, flyers, alles is in een geheel nieuw jasje gestoken. ‘’De consument is zich vandaag de dag nog meer bewust van gezonde voeding en hecht steeds meer waarde aan duurzaamheid en gezondheid. Daarbij wil men steeds meer weten over de oorsprong van het product. Hiermee spelen we in op de wensen van de klant en de consument’’, aldus Michael Voskamp, accountmanager bij Vreugdenhil Young Plants.

Het vernieuwde Pick-&-Joy concept wordt gepresenteerd in beursstand 33.3 in hal 2. 


07-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS