vrijdag 14 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Bloomingdale Roses introduceert 3 nieuwe rozensoorten

Bloomingdale Roses introduceert 3 nieuwe rozensoorten

Bloomingdale Roses introduceert vrijdag 10 november aanstaande drie nieuwe rozen: Attitude, Mona Lisa⁺ en Svetlana. De nieuwe soorten zijn vanaf die datum verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal Floraholland in Aalsmeer. Dit is de eerste introductie na het overlijden van eigenaar Bunty Shah afgelopen zondag 22 oktober jongstleden.

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met Attitude, Mona Lisa⁺ en Svetlana uit naar in totaal 23 soorten. Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau. 

Attitude
Roos ‘Attitude’ is een stevige, donkerroze roos met grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Attitude is een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 110287.

Mona Lisa
Roos ‘Mona Lisa⁺’ is een mooie tweekleurige oranje met rode roos met grote bloemen en verkrijgbaar in lengtes van 60 tot 80 cm. Mona Lisa⁺ is ook een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 119751.

Svetlana
Roos ‘Svetlana’ tenslotte is een prachtige zachtroze roos met medium grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Svetlana een variëteit van veredelaar Interplant met productcode 121037.

 


06-11-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS