vrijdag 14 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Boskoopse golfbaan organiseert eerste Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij

Boskoopse golfbaan organiseert eerste Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij

Op vrijdag 17 november organiseert Golfbaan Bentwoud voor de eerste keer een uniek golfevenement voor de boomkwekerijsector in Nederland. Bedrijven die actief zijn in deze sector zijn deze dag van harte welkom om met al het personeel aan verschillende golfactiviteiten mee te doen.

Zo kunnen de deelnemers die in het bezit zijn van een Handicap deze dag deelnemen aan een 18- of 9-holes wedstrijd. Beginnende golfers en (nog) niet-golfers kunnen meedoen aan de golfclinic, waarbij men verschillende basistechnieken van de golfsport kan oefenen en een paar holes van de korte baan gespeeld worden. Aansluitend vindt een borrel, prijsuitreiking en dinerbuffet voor alle deelnemers plaats.

 Directeur Carla Prins-Laban van Golfbaan   Bentwoud licht de keuze voor de organisatie   van dit evenement toe: “Zelf zijn wij midden   in de regio Boskoop gevestigd met honderden   bedrijven die actief zijn in de boomkwekerij. Voor ons is het daarom een logische keus om in de (relatief) rustige periode van de sector, deze bedrijven eens uit te nodigen voor een ontspannen dag op onze golfbaan. Of de deelnemers nu al kunnen golfen of nooit eerder een golfbal geslagen hebben, maakt allemaal niet uit. Plezier, gezelligheid en het ontmoeten van vakgenoten staat voorop. ”

Alhoewel het de eerste keer is dat het evenement georganiseerd wordt, hoopt de organisatie op een groot aantal enthousiaste deelnemers. Bij voldoende animo, wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Tarieven en het inschrijfformulier zijn de vinden op de website van de golfbaan: www.golfbaanbentwoud.nl.

Aanmelden voor deze dag is mogelijk tot 12 november.

 

 

 


18-10-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS