vrijdag 16 november 2018
Topbanner RVZ

Yme Pasma volgt Marcel Claessen op als COO Royal FloraHolland

Yme Pasma volgt Marcel Claessen op als COO Royal FloraHolland

Per 1 december 2017 volgt Yme Pasma Marcel Claessen op als chief operations officer (COO) van Royal FloraHolland. Yme Pasma heeft veel ervaring in het leiden van logistieke operaties, eerst bij TNT Post Retail en later ook bij PostNL en meer recent ook als directeur bij Audax Logistiek. Pasma volgde zijn opleiding in Delft, aangevuld met Harvard Business School.

Marcel Claessen is sinds 2006 in dienst van Royal FloraHolland. De afgelopen jaren heeft hij verschillende logistieke en general management rollen gehad binnen het bedrijf. Sinds 2014 is hij COO in het Management Team van de coöperatie en direct verantwoordelijk voor de logistieke operaties, facilitair management en logistieke middelen. Marcel Claessen kijkt terug op elf mooie jaren bij de veiling, maar heeft de ambitie om een carrièrestap te maken buiten Royal FloraHolland.

                                                                                                       Links Marcel Claessen, rechts Yme Pasma

Lucas Vos, CEO van Royal FloraHolland: "Marcel heeft een grote bijdrage geleverd aan het verbeteren van onze logistieke dienstverlening zoals vernieuwing in diensten, processen en wijze van samenwerking. Ik waardeer zijn bijdrage als MT-lid aan mijn team en wat hij ons bedrijf heeft gebracht. Marcel heeft een aantal maanden geleden al aangegeven dat zijn ambities die hem hier bij Royal FloraHolland hebben gebracht nu ook tot de keuze brengen om weer verder te gaan. Wij zien in Yme de perfecte man om ons te helpen vervolgstappen te zetten in de verdere verfijning van onze Logistiek en Operations.”


 


16-10-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS