maandag 25 juni 2018
Topbanner VvdM juni Beekenkamp Top FN

Plantion brengt persoonlijk promotiemateriaal Kleurrijke Verhalen Dagen bij bloemisten

Plantion brengt persoonlijk promotiemateriaal Kleurrijke Verhalen Dagen bij bloemisten

Plantion in Ede warmt haar bloemisten op een bijzondere manier op voor de Kleurrijke Verhalen Dagen. Gisteren, 12 september, brachten twintig mensen van Plantion de promotiematerialen die horen bij deze actieperiode persoonlijk rond bij alle deelnemende filialen. Ongeveer vijfhonderd klanten in heel Nederland werden verrast door een bliksembezoek van medewerkers van Plantion, waaronder ook de directie van de organisatie. Vanmorgen al heel vroeg was op de klok in Ede het vervolg te zien in de aanloop naar de Kleurrijke Verhalen Dagen tijdens een spectaculaire kick-off met een wel heel speciale artiest; zandartiest Gert van der IJver. Zijn voorstelling, waarin verhalen van bloemen en planten werden uitgebeeld, bracht de bloemisten tijdens de kick-off in de stemming om van de Kleurrijke Verhalen Dagen een succes te maken.

Het doel van de Kleurrijke Verhalen Dagen is om de verkoop van bloemen en planten te stimuleren onder consumenten. Wie in de actieperiode voor € 15 of meer aan bloemen of planten besteedt, ontvangt een tegoed van € 7,50. Dit tegoed is ‘verpakt’ in een exclusief voor de Kleurrijke Verhalen Dagen ontwikkeld kleurboek voor jong en oud. De consument krijgt de korting bij een volgende aankoop van bloemen of planten, vóór 1 december dit jaar. Het speciaal gemaakte kleurboek bevat ook een wedstrijdkleurplaat. Zo zorgen de Kleurrijke Verhalen Dagen voor meer bezoek aan de Plantion-bloemisten en meer besteding.

De Kleurrijke Verhalen Dagen vormen het jaarlijkse hoogtepunt in de langlopende collectieve campagne die consumenten bewust wil maken van de veelheid aan soorten bloemen en planten bij de bloemist. De campagne en de Kleurrijke Verhalen Dagen worden ondersteund vanuit het platform www.kleurrijkeverhalen.nl met ludieke filmpjes en verhalen en een handige storelocator waarmee Plantion-bloemisten gezocht kunnen worden.

Beeldmateriaal: Plantion
 


13-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussenbanner10voordejuf


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS