maandag 25 juni 2018
Top FN Topbanner VvdM juni Beekenkamp

Klanten bloemistenklok doneren 5.000 euro aan Ride for the Roses

Klanten bloemistenklok doneren 5.000 euro aan Ride for the Roses

Door het beëindigen van de bloemistenklok in Naaldwijk is er € 5.000,- vrij gekomen uit het assortimentsfonds. Ed van Wingerden van Fleuribelli heeft dit bedrag namens klanten van de bloemistenklok geschonken aan de Ride for the Roses. Hans van der Hoeven heeft de cheque namens de Ride for the Roses in ontvangst genomen.

Klanten betalen sinds het begin van de bloemistenklok Naaldwijk mee aan het assortimentsfonds. Hiermee betaalde de klant € 0,1 cent bovenop de transactieheffing om het assortiment te ondersteunen. Dankzij het fonds werd het assortiment voor klanten groter en breder.

Ride for the Roses?

Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker. Het succes van de fietstocht zit hem in de unieke formule: samen met 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn. Tegelijk maak je een vuist tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Elke deelnemer krijgt bij de finish een roos. Deze roos staat symbool voor 'een morgen voor iedereen'.

De 20e Ride for the Roses vond plaats op 3 september in Lansingerland. Hierbij is het totale bedrag € 675.461,- opgehaald.
 

bron: Royal FloraHolland


12-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussenbanner10voordejuf


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS