maandag 25 juni 2018
Topbanner VvdM juni Beekenkamp Top FN

VW Orchids betreedt Phalaenopsis markt

VW Orchids betreedt Phalaenopsis markt

Met jarenlange ervaring in rozen en de kennis en kunde op het gebied van orchideeën binnen de kwekersfamilie, besloot eigenaar Kees van Wijk op de moderne kwekerij in Nieuwaal verder te gaan in de Phalaenopsis.

Het bedrijf (3,5 ha) en de systemen staan, de strategie is bepaald en de nieuwe huisstijl is klaar; VW Orchids is er meer dan klaar voor om de Phalaenopsis markt te betreden. Het bedrijf introduceert zichzelf tijdens de Autumn Fair op 13 en 14 september aanstaande in stand 5.15! Daarnaast worden de komende weken diverse exporteurs bezocht om kennis te maken met VW Orchids en het assortiment.

                                 

Kwaliteit
Kwaliteit, dat is wat ondernemer Kees van Wijk belangrijk vindt. Met meer dan 25 jaar ondernemerschap in de (familie)kwekerij, heeft Van Wijk jarenlange ervaring opgedaan met de verschillende aspecten in de teelt van kwaliteitsproducten. VW Orchids concentreert zich op de beste rassen binnen het witte, grootbloemige aanbod van Phalaenopsis. Hieruit wordt er geselecteerd op bloeiduur, taklengte en het aantal bloemen per plant. Door een gelimiteerd assortiment, waarbinnen alleen grootbloemige en witte soorten vallen, zijn alle variëteiten jaarrond op ras verkrijgbaar. De hoofdrassen die door VW Orchids geteeld worden, zijn: Leeds, Ikaria, York en Pure Silk.

 

                                              
 


12-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWMovetoCatchverkoperbloemenHE


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS