maandag 25 juni 2018
Top FN Topbanner VvdM juni Beekenkamp

VGB Award Zomerbloemen voor Agro Fleur Select

VGB Award Zomerbloemen voor Agro Fleur Select

Kwekerij Agro Fleur Select uit Roelofarendsveen heeft de VGB Award Zomerbloemen gewonnen met de variëteit Amarine Belladiva Emanuelle. Die werd donderdag tijdens het jaarlijkse Zomerbloemen Event in Naaldwijk uitgereikt. De jury bestaande uit zomerbloemendeskundigen van handelsbedrijven lette speciaal op de handelswaarde van de cultivars.

De brancheorganisatie voor de groothandel in bloemen en planten VGB wil met deze onderscheiding de aandacht vestigen op (nieuwe) veelbelovende variëteiten die een welkome aanvulling zijn en optimaal geschikt voor de markt. De licht roze Amarine heeft een mooie kleur en is goed houdbaar. Een zeer geschikt product voor onder andere bruidswerk.

De tweede prijs was voor Gebr. van Ruiten met de Phlox 'Diamonds Black'. Een kwalitatief sterk en in het oog springend niche product. Met de zwarte kleur en aparte, mooie vorm een voorbeeld van echte vernieuwing van het assortiment. De derde prijs ging naar Fa. Van Kester en Van der Zande voor het Siergras Margo. Siergrassen zijn momenteel zeer gewild en de Margo is een welkome vernieuwing in het assortiment.

De jury was ook zeer enthousiast over de Aster ‘Baby Blue’ van Nachtvlinder en Helianthus annuus ‘Sunrich’ Limonchello van KMB Flowers.

 


11-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWMovetoCatchverkoperbloemenHE


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS