maandag 25 juni 2018
Topbanner VvdM juni Beekenkamp Top FN

Hoogendoorn geeft 5 technische consultancy sessies weg om 50-jarig jubileum te vieren

Hoogendoorn geeft 5 technische consultancy sessies weg om 50-jarig jubileum te vieren

Het jaar 2017 staat voor Hoogendoorn Growth Management voor het 50-jarig jubileum. Om dit te vieren organiseert Hoogendoorn verschillende festiviteiten. In het kader hiervan organiseren zij een foto prijsvraag waarmee klanten een gratis consultancy sessie kunnen winnen. Een Hoogendoorn consultant bezoekt het bedrijf voor een sessie waarin persoonlijk, technisch advies gegeven wordt. In totaal worden 5 consultancy sessies weg gegeven.

Hoogendoorn Growth Management heeft wereldwijd haar klanten aangeschreven en uitgenodigd om een foto van zichzelf te maken op een favoriete plek in de kas. Dit kan elke denkbare plek in de kas zijn: van een plek tussen de phalaenopsis tot een plek tussen de tomatenplanten of naast een favoriete Hoogendoorn sensor in de kas. Daarbij is men uiteraard ook gevraagd naar de motivatie.

 De wedstrijd staat open voor alle klanten van  Hoogendoorn, wereldwijd. Men kan foto’s  inclusief motivatie insturen tot uiterlijk 1  oktober  2017. De winnaars krijgen op 16  oktober 2017  een persoonlijk bericht en  zullen op de website  bekend worden  gemaakt.
 


11-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Troostwijkjuni2


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS