maandag 25 juni 2018
Top FN Topbanner VvdM juni Beekenkamp

Fusie Leo Ammerlaan, Van der Lugt en Grow Group

Fusie Leo Ammerlaan, Van der Lugt en Grow Group

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan, plantenkwekerij Van der Lugt (beide uit Bleiswijk / Berkel & Rodenrijs) en de Grow Group (uit Naaldwijk met vestigingen in Bergschenhoek, Baarlo en Kessel) hebben bekend gemaakt dat zij het voornemen hebben te fuseren per 1 januari 2018.

De combinatie presenteert zich onder de groepsnaam Plantise en is klaar voor de toekomst.
Plantise wordt hiermee één van de grootste marktpartijen in Nederland met een gezamenlijk kasoppervlak van circa 55 hectare en zeer veel expertise in de opkweek van groenten- en sierteeltplanten, in binnen- én buitenland.

Directieleden Plantise van links naar rechts: Fred van Hezel, Ilone Ammerlaan, Bert van der Lugt, Hans Grootscholten, Jos Stoit en John Ammerlaan

De afgelopen maanden is samen onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en er is bij de drie directies vertrouwen gegroeid en enthousiasme ontstaan over de kansen bij een vergaand samenwerkingsverband met voor ieder gelijkwaardig zeggenschap.

In de komende maanden wordt er verder invulling gegeven aan de voorgenomen fusie en wordt deze in detail uitgewerkt met stafmedewerkers, MR/OR, banken en fiscus. "Slagvaardigheid, geleidelijkheid én zorgvuldigheid zijn daarbij belangrijke vertrekpunten."

Voor dit traject is Jos Stoit vrijgemaakt als fusiedirecteur. Hij blijft daarnaast voor een beperkt aantal uren ook algemeen directeur bij Van der Lugt.

 


07-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWMovetoCatchverkoperbloemenHE


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS