maandag 25 juni 2018
Topbanner VvdM juni Beekenkamp Top FN

Koeltrans neemt internationale transporten Selman over

Koeltrans neemt internationale transporten Selman over

De internationale transporten van Selman in Bemmel, worden met ingang van 15 september overgenomen door Koeltrans Angeren BV. Met deze overname komen ruim 20 mensen van Selman in dienst van Koeltrans, wat al in 2016 ingetrokken is bij Selman aan de Nijverheidsstraat in Bemmel.

Koeltrans is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport van groente, fruit, bloemen, planten en diepvriesproducten tussen Nederland en Duitsland. Met deze strategische overname zegt Koeltrans haar positie op de transportmarkt van bloemen en planten naar Duitsland.
De samenwerking waarvoor nu gekozen is moet zorgen voor meer werkgelegenheid. Beide bedrijven zijn actief in vervoer van onder meer bloemen en planten hebben samen ongeveer 165 mensen in dienst.

Voor Selman biedt de overdracht de mogelijkheid om zich te focussen op haar kernactiviteiten: de collectie en distributie van bloemen en planten binnen Nederland en de overslag van versproducten vanuit het bestaande pand in Bemmel. Daarnaast gaat Selman per 15 september 2017 de overslagactiviteiten van Koeltrans verzorgen.


Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 06-09-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Troostwijkjuni2


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS