zaterdag 21 oktober 2017
Top wit Top FN

Bezoekersroute FloraHolland ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid van Tripadvisor

Bezoekersroute FloraHolland ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid van Tripadvisor

Afgelopen maand ontving de bezoekersroute van Royal FloraHolland het Certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor. 229 bezoekers beoordeelden de bezoekersroute in 2016 met een zeer goed tot uitstekend. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Elk jaar volgen duizenden nationale en internationale consumenten in alle vroegte de bezoekersroute van de bloemenveiling om met eigen ogen de drukte op de vloer, het verhandelen op de klok en de enorme hoeveelheid prachtige bloemen te zien en ervaren. Aan het einde van de bezoekersroute kunnen de bezoekers via een greenscreen 'meedraaien' in het verdeelproces en foto's maken tussen de mooiste bloemen en planten. Via social media zijn deze greenscreen-items dan vervolgens deelbaar met hun familie en vrienden!

De bezoekersroute is zelf te bewandelen met voice-over ondersteuning van de IZI Travel app. Hiermee wordt de bezoekersroute interactief voor jong en oud.

Wie de veiling zelf eens wil bezoeken met familie of vrienden, zal vroeg op moeten staan, maar dat is dan ook de moeite waard volgens een aantal van de recensies.

"A 'must visit' if you love flowers!! This would be the most amazing excursion of my 10 day Holland Tulip river cruise vacation"

"Fantastisch om te zien op welke manier en met welke snelheid de hier aangevoerde bloemen behandeld worden. Zeer goed overzicht en toffe ervaring. Wel zien dat je er om 7 uur bent om alles goed te kunnen volgen."

"Prachtig om zoveel bloemen bij elkaar te zien, en wat een logistieke operatie zal daar achter zitten!!"

 


10-08-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2017 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS