donderdag 7 juli 2022
FN TOP logo FN TOP add

Strategische samenwerking Flower Factor en Master Florist

Strategische samenwerking Flower Factor en Master Florist
Flower Factor en Master Florist (De Vakbloemist) gaan per 1 augustus een strategische samenwerking aan met als doel bloemisten internationaal te versterken en meer te profileren met unieke vaardigheden en inspiratie. 
 
Pim van den Akker van Flower Factor: “Dit partnership helpt Flower Factor en diens bronnen van inspiratie en educatie naar een nieuwe hoogte qua bereik en bloemisten, en biedt nieuwe dimensies en mogelijkheden aan onze industrie”.
 
Mark Doyle en Jan Huisman van Master Florist: "De samenwerking biedt bloemisten gemakkelijker toegang tot educatief materiaal en inspiratie en past perfect in onze samen groeien-strategie voor bloemisten en partners. Dit voegt waarde toe aan onze internationale beweging”.
 
Flower Factor en Master Florist delen veel dezelfde waarden en zijn beide erg enthousiast om deze kernwaardes gezamenlijk te promoten. Het gaat hierbij om kernwaardes zoals design, vaardigheden, creativiteit en inspiratie alsook educatie, waarvan zij geloven dat dit cruciale factoren zijn voor een sterke en veerkrachtige toekomst binnen de bloemisterij.
                                 
 
                                     

31-07-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS