zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Veredelaar Microflor zet stap naar interactieve marketing

Veredelaar Microflor zet stap naar interactieve marketing

Veredelingsbedrijf Microflor uit Lochristi zet de stap naar dynamische en interactieve marketing. Met een nieuwe website, blog en nieuwsbrief wil het veredelingsbedrijf van de Floré Groep meer en beter online communiceren met haar klanten, professionele telers in heel Europa. Tegelijk wil zij haar imago als technologische vernieuwer kracht bijzetten.

Als expert in veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van gloxinia’s, helleborussen, en vooral orchideeën, behoort Microflor tot de wereldtop van de jongplantbedrijven. De nieuwe website zet dan ook meer dan 100 plantenvariëteiten sterk in de verf, in woord en beeld.

Blijven innoveren, online en on-site
Samen met een nieuwe website, blog en nieuwsbrief kiest het bedrijf ook voor een dynamische marketingaanpak. Geïntegreerd met de nieuwe site zijn Twitter en LinkedIn, kanalen die Microflor de komende jaren nog dieper wil aanboren. Daarnaast dient de nieuwe blog als centraal contentplatform, met een mix van Microflor-nieuws, events, inspirerende klantencases en waardevolle technologische inzichten. De nieuwsbrief, tot slot, laat klanten, prospects en andere geïnteresseerden toe om op de hoogte te blijven van relevante info.

Volgens algemeen directeur Febe Floré past het nieuwe platform binnen de ambities van Microflor: “Het gaat ons niet louter om het overbrengen van een modern imago. We willen eerder bewijzen dat technologische vooruitgang een zaak is van ál onze bedrijfsgelederen: van onze serres in Lochristi tot en met het digitale luik van onze onderneming.”
 


03-07-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS