woensdag 27 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

De Vakbloemist introduceert sectorprogramma Samen groeien

De Vakbloemist introduceert sectorprogramma Samen groeien

De Vakbloemist heeft afgelopen week tijdens een kwekersmeeting bij Van der Lugt haar nieuwe programma "Samen Groeien" geïntroduceerd.Dit nieuw gelanceerde programma en platform staat voor digitalisering en verbinding tussen sector en bloemist.

De Vakbloemist houdt zich al vanaf de start nadrukkelijk bezig met bruggen slaan tussen bloemisterij en sector. Jan Huisman, medeoprichter van het platform; "Alle partijen hebben elkaar nodig voor een substantiële en duurzame toekomst, het elkaar leren kennen en onderkennen vormt een primaire voorwaarde in dit proces".

Afgelopen week presenteerde De Vakbloemist haar partnerpagina's aan een eerste groep deelnemende kwekers. De profielpagina's vormen een digitaal informatiekanaal voor de bloemist waar het verhaal rondom bloemen kan worden verteld en worden gevonden, de kweker zichzelf kan profileren en de beschikbaarheid rondom soorten en introducties zichtbaar zullen worden.

De partnerpagina's zijn niet alleen bedoelt voor kwekers; óók brancheverenigingen, leveranciers, veredelaars die op zoek zijn naar een kennispartner en direct(er) contact met de bloemist zijn er welkom.


 


24-04-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS