woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Ter Laak organiseert handelsreis naar eigen kwekerij in Guatamala

Ter Laak organiseert handelsreis naar eigen kwekerij in Guatamala

Ter Laak AmericaS is vorig jaar gestart met de productie van Phalaenopsis in Guatemala. Er wordt zowel eindproduct gekweekt voor de lokale markt, als halfwasmateriaal voor export. Ter Laak heeft in Guatemala de handen ineengeslagen met de lokale producent van hybride groentezaad H.F.T. en de Costa Ricaanse Phalaenopsis producent Agro Orchids.

Naar aanleiding van de opening van de kwekerij in Guatemala zal Ter Laak samen met Ideavelop een handelsbezoek organiseren naar Florida en Guatemala. Internationale bedrijven met interesse in Phalaenopsis zijn van harte welkom om deel te nemen. Dat geldt met name voor producenten, maar ook voor toeleveranciers en handelsbedrijven. Het doel is om een inspirerende week te organiseren, die zal leiden tot vele nieuwe, internationale contacten.

Programma en aanmelding
Het voorlopige programma vindt u hier. Indien u zich direct wilt aanmelden, dan kan dat via dit aanmeldingsformulier. In Nederland gevestigde bedrijven kunnen bij RVO Nederland een missievoucher aanvragen (o.v.v. ‘Handelsreis Florida - Guatemala’) waarmee 50% van de deelnamekosten van €1.900 gedekt kunnen worden. De resterende € 950 plus ticket- en hotelkosten zijn voor eigen rekening.

Ter Laak AmericaS - Guatamala

 


07-03-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS