zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Wie wint de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017?

Wie wint de Tuinbouw Ondernemersprijs 2017?

Op 11 januari wordt in Keukenhof voor de 31e keer de Tuinbouw Ondernemersprijs uitgereikt aan de ondernemer die het beste presteert op innovatief en duurzaam ondernemerschap.

De genomineerde bedrijven zijn Bunnik Plants uit Bleiswijk, Green Specialties Holland uit Lierop en Jac .Uittenbogaard & Zn. (JUB Holland) uit Noordwijkerhout. Volgens de jury kenmerken zij zich door durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. De kandidaten zijn excellente ondernemers en een voorbeeld van innovatie in de tuinbouw. Hun verhaal inspireert.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Familiebedrijven, de kunst van succesvol overdragen’. Het actuele thema wordt toegelicht door Prof. Pursey Heugens van RSM Erasmus University. Zijn onderzoek ‘Nieuw bloed, nieuwe koers’ bevat een aantal pittige conclusies. Heugens geeft aandachtspunten voor het succesvol overdragen van een familiebedrijf. In een paneldiscussie zullen drie jonge ondernemers, Joyce Lansbergen van LG Flowers, Erwin van der Lans van Lans en Dirk Ebben van Boomkwekerij Ebben vertellen wat hun ervaringen met bedrijfsovername. Tijdens deze bijeenkomst worden de jaarcijfers van de sector gepresenteerd.

De prestigieuze prijsuitreiking is tevens de nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouwsector. Dat is hét moment om bijzondere verhalen te delen met bijzondere mensen op een prachtige locatie. Met het netwerk van de partners in de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs worden de ondernemers in de tuinbouw bereikt die op deze bijeenkomst van harte welkom zijn.

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door de partners: Interpolis, Ministerie van Economische Zaken, Flynth adviseurs en accountants, Rabobank, Royal FloraHolland, Vakblad voor de Bloemisterij | Boomkwekerij, HPP Exhibitions, GroentenFruit Huis.

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door: Delphy, Plantion, Keukenhof, MPS, Naktuinbouw, Anthos, CNB, Hobaho, BQ Support en de zaadbedrijven: Rijk Zwaan, Incotec, Bejo Zaden en Enza Zaden.
 

Bron: www.tuinbouwondernemersprijs.nl
19-12-16 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS