donderdag 7 juli 2022
FN TOP add FN TOP logo

De Vakbloemist en Evenementenhal bundelen krachten

De Vakbloemist en Evenementenhal bundelen krachten

De Vakbloemist en Evenementenhal met beurslocaties in Gorinchem, Hardenberg en Venray zijn tot een gezamenlijke overeenkomst gekomen de krachten te bundelen en zich gezamenlijk bezig te gaan houden en de béste beurs op gebied van bloemen, planten en woonaccessoires te expoiteren voor de vakbloemist in de Benelux.

Jan Huisman, mede oprichter De Vakbloemist:
"Wij zagen al geruime tijd dat er géén goed allround inkoopplatform voor de Nederlandse en Belgische bloemist was op gebied van inkoop, lifestyle, bloemen en planten en aanvullende educatie. Daar komt met deze samenwerking verandering in.
Wij hebben inmiddels een groot netwerk van nationale en internationale bloemisten inmiddesl ook kwekers en veredelaars aan onze zijde. En gaan middels deze samenwerking inzetten op een gezamenlijke groei voor de bloemist én industrie, dat is onze voornaamste doelstelling".

De Vakbloemist is tijdens &Trendz Voorjaar (15, 16 en 17 januari 2017) aanwezig met ‘Het Bloemhuis’, bestaande uit een groep geselecteerde kwekers. Ook organiseert de branchevereniging een educatief programma voor bloemisten. Er zijn demonstraties op het gebied van commercieel bloemwerk en onderscheidend verpakken. Ook Bloempercepties en Floral Desgin geven demonstraties. Verder bestaat het programma uit diverse social media trainingen.

Naast ‘Het Bloemhuis’ en het educatieve kennisprogramma organiseert De Vakbloemist ook een bloemisten-meetingpoint en een conceptstore. Dit wordt een inspirerende plek waar bloemisten, kwekers en andere aanverwante leveranciers met elkaar in gesprek kunnen, hun passie voor bloemen kunnen delen en zo in kunnen gaan zetten op verregaande samenwerking(en). Ook worden belangstellenden in deze conceptstore geïnspireerd hoe ze bepaalde zaken in de winkel kunnen aanpakken. De beursbeleving krijgt een extra impuls door een meterslange bloemenwand.

Openingstijden &Trendz Voorjaar Gorinchem
&Trendz Voorjaar vindt plaats op 15, 16 en 17 januari 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer is op de eerste dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een dag later opent de beurs haar deuren van 12.00 tot 22.00 uur. Op beursdag drie is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over &Trendz: www.andtrendz.nl.

 


09-12-16 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2206PanAmericanSeedvacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS