vrijdag 19 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Boskoop voor het eerst officiŽle FlowerTrials locatie

Boskoop voor het eerst officiŽle FlowerTrials locatie

Boskoop heeft dit jaar voor het eerste een officiële FlowerTrials locatie. Van 13 tot en met 16 juni 2023 bundelen hortensiaveredelaar HoKo Breeding, Kolster en vaste planten veredelaar Walter Blom Plants B.V. (WBP) hun krachten aan de Rijneveld 122a in Boskoop. Onder de naam “Growing better together” presenteren zij hun nieuwe en bekende producten.

“Door deze samenwerking faciliteren we de uitwisseling van kennis en kunnen we tijdens de FlowerTrials gezamenlijk een breed assortiment presenteren. We hopen hiermee een inspiratiebron te zijn voor alle bezoekers”, vertelt nieuwkomer Stephen Page van Walter Blom Plants. Het bedrijf heeft een exclusief assortiment van zo’n 3.000 soorten vaste planten. Voorbeelden uit dit assortiment zijn Monarda Elegant, Rudbeckia Enchanted en Scabiosa Blue.

Walter Blom Plants Flwoer Trials

HoKo Breeding is de krachtenbundeling van Horteve Breeding en Kolster b.v., met samen 70 jaar veredelingservaring in exclusieve hortensia´s. Voorbeelden hiervan zijn Magical Hydrangea en de onlangs geïntroduceerde Surfing Safari. De Magical Hydrangea serie kamer- en tuinhortensia’s herken je aan hun 150 dagen bloei, hun magische kleurverandering en hun kracht. Surfing Safari is te herkennen aan golvende bloemblaadjes, prachtige kleuren, een rijke bloei en een goede vertakking. “Surfing Safari is uniek, een pionier, de eerste in zijn soort. De golvende vormen van zijn bladeren duwen en trekken de bloem in beweging zoals het getij van de zee. Anders dan alle andere hortensia's.” Surfing Safari is er in zes unieke kleuren.

Kolster FlowerTrials

De samenwerkende partijen kijken er naar uit om hun noviteiten aan klanten en geïnteresseerden te kunnen presenteren op de nieuwe locatie bij Kolster BV in Boskoop, waar ook de de nieuwste productontwikkeling snijheesters van Kolster te zien zal zijn. In de showkas staat een overvloed aan hortensia’s, snijheesters én tuinplanten in de spotlight. Krachtige rassen die door kleur, formaat, diversiteit en kwaliteit opvallen. Een rondleiding door het bedrijf behoort tot één van de mogelijkheden.

Andere nieuwkomers
Naast Walter Blom Plants zijn er dit jaar nog twee nieuwe deelnemers aan de FlowerTrials: Het Franse Meilland International, gespecialiseerd in rozenvariëteiten voor tuin en terras, toont zijn assortiment potrozen op de locatie bij MNP Suntory. Floritec, onderdeel van het toonaangevende Japanse Inochio Seikoen, laat zijn tros-, pot- en bolchrysanten, potcelosia's en potasters zien aan de Middelbroekweg in Honselersdijk.

Registratie
Bezoek HoKo Breeding en Walter Blom Plants van 13 tot en met 16 juni 2023 op de nieuwe FlowerTrials locatie in Boskoop: Kolster bv, Rijneveld 122 a, 2771 XR Boskoop. De locatie leent zich uitstekend als lunchstop tussen Aalsmeer en Naaldwijk. Registreer uw bezoek aan de FlowerTrials via: https://www.flowertrials.com/nl/registration

 


Leandra de Boef | 01-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS