zondag 26 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Bab Star jr. powered by Hoek flowers

Bab Star jr. powered by Hoek flowers

Twee bekende namen in de bloemenindustrie Bab star jr. en Hoek flowers gaan samen verder. De twee familiebedrijven uit de Bollenstreek hebben eenzelfde doel: het direct beleveren van de bloemist met de beste bloemen. Waar de eerste zich specialiseert in de belevering van bloemisten in Nederland, doet Hoek flowers dit juist buiten de landsgrens. Een perfecte combinatie. Elkaar aanvullen en versterken. Met die gedachte hebben Bab Star en Ruben Hoek op 1 januari jongstleden de handtekeningen gezet onder een officiële samenwerking.Bab Star jr. gaat voortaan verder als Bab Star – powered by Hoek flowers.

“De laatste jaren heeft Bab Star een prachtige groei door mogen maken. Groei waar wij onze klanten enorm dankbaar voor zijn en waar wij als bedrijf trots op zijn. Groter worden is iets waar iedere ondernemer van droomt, maar tegelijkertijd komen er veel randzaken bij kijken. Van ICT, HR tot aan het logistieke orgaan dat groter en groter wordt. Ik vond mijzelf nog maar weinig terug in hetgeen waar ik echt passie voor heb, het contact met onze klanten”, Bab Star.

“In het eerste gesprek dat wij vorig jaar met elkaar voerden bleek al snel dat wij konden bieden waar Bab Star naar op zoek was", vertelt Hoek. "Het faciliteren van de eerdergenoemde bedrijfsonderdelen en het daarnaast bieden van een stukje future proof logistiek. Daarnaast is het beleveren van de Nederlandse markt altijd al een wens van mij geweest, want wat is er nu mooier dan bloemisten te leveren in je thuisland?”

De levering van bloemen op water, een hoogwaardig product en de vertrouwde bezorgers blijven ongewijzigd. Bab Star b.v. is al 25 jaar dé inkoopservice voor de bloemist, en dat blijven ze. Het verschil? Bab Star powered by Hoek flowers en de klant die Bab zelf weer wat vaker over de vloer krijgt, zoals hij dat ook graag zelf ziet.


Redactie Floranews | 24-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS