donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

GroenRijk wint Beste Folder Award voor online n papier

GroenRijk wint Beste Folder Award voor online n papier

GroenRijk heeft dit jaar twee awards gewonnen bij de uitreiking van de Beste Folder Award 2022. Zowel de papieren als de online folder van de tuincentrumgroep is verkozen tot beste folder in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. In het juryrapport werd de folder gekenmerkt als: ‘duidelijke folder met aantrekkelijke fotografie’.

De verkiezing ‘Beste Folder Award’ is een jaarlijks terugkerend evenement. Daarbij beoordelen de lezers folders van hun voorkeur en nieuw dit jaar was de beoordeling door een vakjury. Vorig jaar won Groenrijk de award ook al voor de online folder.

Het marketingteam van GroenRijk is apetrots op deze mooie waardering waar veel inspanningen aan vooraf zijn gegaan. In 2019 is GroenRijk begonnen met de ontwikkeling van een betere online marketingcampagne. Het online zetten van de fysieke folder is in de praktijk namelijk niet de oplossing, daar komt veel meer bij kijken. Uiteindelijk is daar in samenwerking met De Reclamefabriek een zeer goedwerkend online folderformat plus navigatie uit voortgekomen. Deze werd vorig jaar ook al bekroond met de Beste Online Folder Award. Het GroenRijk team heeft vervolgens verder doorgepakt en heeft ook de fysieke folder verbeterd. Hierbij is sterk gekeken naar inspiratie, groenspecialisme en prijscommuncatie.

De ruime meerderheid van de folderlezers, zowel papier als online, vinden de aanbiedingen het belangrijkste aspect in een folder. Daarna zijn het vergelijken van producten en het opdoen van inspiratie de meest genoemde redenen.

 

Leandra de Boef | 30-06-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS