maandag 20 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

FleuraMetz roept op tot geven bloemen knuffel

FleuraMetz roept op tot geven bloemen knuffel

Valentijn wordt dit jaar extra belangrijk, want bloemen geven iets wat wij elkaar op het moment niet kunnen geven. Een zachte knuffel van bloemen. FleuraMetz roept daarom iedereen op om deze Valentijn niet alleen een bos rozen aan uw geliefde te geven maar ook een bos rozen te schenken aan de mensen die u lang niet heeft kunnen knuffelen. Denk bijvoorbeeld uw ouders, opa en oma of een goede vriendin.

knuf·fe·len (knuffelde, heeft geknuffeld)
1 liefkozend tegen zich aandrukken

"Een mooi boeket of een fijne plant is de perfecte manier om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt. Laat een boeket of plant achter bij uw dierbaren op de stoep, in de tuin of laat het bezorgen."

De bloemist kan volgens FleuraMetz bijdragen aan deze ogenschijnlijk simpele verbinding tussen mensen in deze eenzame dagen. Bijvoorbeeld door mensen te helpen verbinden en door zijn/ haar services aan te bieden via social media, de eigen website of fysiek in de winkel. Door oplossingen te bedenken zodat mensen elkaar op veilige afstand bloemen en planten kunnen geven.

"Ook wanneer u als bloemist vanwege de lockdown niet in staat bent om uw beroep uit te oefenen hopen we dat wij u via deze weg handvatten kunnen bieden om u te inspireren en online zichtbaar te blijven. #successfultogether #staysafe #bloemenknuffel ", aldus FleuraMetz.
 


03-02-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS