dinsdag 20 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Groene ondernemers zetten zich samen in tegen kanker met Ronald Moerings Foundation

Groene ondernemers zetten zich samen in tegen kanker met Ronald Moerings Foundation

Van 2014 tot en met 2018 hebben de groene ondernemers in de Ronald Moerings Foundation al € 375.000,- bijgedragen aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Op initiatief van Ronald Moerings, zijn zij in 2014 gestart om een jaarlijkse bijdrage te leveren van tussen de € 2.500,- en € 5.000,- euro per deelnemer. Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van het zien van een uitzending van tv-programma Knevel en van den Brink waarin het Antoni van Leeuwenhoek te gast was. Ronald had voor ogen om de groep ondernemers elk jaar te laten groeien, zodat er met al deze bedrijven en ondernemers een steeds grotere bijdrage geleverd kon worden. Na zijn plotselinge overlijden eind 2015, vond de groep het belangrijk dat het initiatief werd voortgezet. Mede daarom werd zijn naam daarom verbonden aan de foundation.

Ronald Moerings Foundation op bezoek

De Ronald Moerings Foundation op bezoek bij FloraMedia in november 2018

 

Antoni van Leeuwenhoek
Een behandeling op maat voor iedere individuele kankerpatiënt. Dat is de ambitie van het Nederlands kankerinstituut Antoni van Leeuwenhoek. Maar om dit te realiseren moet snel meer onderzoek gedaan worden, en daar is geld voor nodig. Voor het instituut zijn giften en bijdragen daarom ontzettend belangrijk. 

De groene ondernemers van de Ronald Moerings Foundation komen twee keer per jaar bij elkaar. Op één van deze dagen bezoeken zij gezamenlijk het Antoni van Leeuwenhoek, gevolgd door een bezoek aan één van de deelnemende ondernemingen in de buurt van het instituut. Op het instituut worden zij bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en de besteding van het geld. De andere dag gaan de deelnemers op bezoek bij één van de deelnemers elders in het land.

Sluit ook aan en help mee
Word ook deelnemer en sluit u aan bij de andere groene ondernemers. Er is door de Ronald Moerings Foundation bewust gekozen om de giften rechtstreeks over te maken, zodat op deze manier elke euro goed besteed wordt en er geen extra kosten gemaakt hoeven worden. Het gaat om een bedrag tussen de € 2.500,- en € 5.000,- per jaar.
Bijdragen kunt u overmaken op IBAN NL26RABO0102900000 ten name van Antoni van Leeuwenhoek Foundation, onder vermelding van code 68073 Ronald Moerings Foundation.
Kijk voor meer informatie op Ronaldmoeringsfoundation.nl

Bron: Ronald Moerings Foundation

 


11-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS