zaterdag 11 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Samenwerking Sobolj en Flowers by Macheliuk bezegeld

Samenwerking Sobolj en Flowers by Macheliuk bezegeld

Afgelopen week is tijdens de FlowersExpo de jarenlange samenwerking tussen het Nederlandse Sobolj en het Russische Flowers by Macheliuk bezegeld met een officieel strategisch partnerschap.

Flowers by Macheliuk behoort tot de top 3 Russische importeurs en groothandelelaren en is zeer vooruitstrevend in de aanpak van marketing en verkoop. Al 5 jaar lang werkt Sobolj nauw samen met het commerciële team van dit miljoenenbedrijf, om projecten ter promotie van Nederlandse sierteeltmerken te realiseren. Daarbij zorgt Flowers by Macheliuk er steevast voor dat de belangstelling, gegeneerd voor een merk, vertaald wordt in verkopen door het kanaal heen.

Flowers by Macheliuk

“Door de ondertekening van de strategische samenwerkingsovereenkomst hebben we de spelregels van onze gezamenlijke projecten vastgelegd, in het belang van goede commerciële resultaten voor de Nederlandse klanten van Sobolj”, zegt directeur-eigenaar van Sobolj, Natasja Mironova.

Sobolj richt zich op verkoopbevordering voor Nederlandse sierteelt op de Russische markt. Dit wordt vormgegeven door vertegenwoordiging op beurzen, evenementen, artikelen en sociale media en het platform Flower Experience. Sobolj bereikt voor haar opdrachtgevers duizenden volgers in Russischtalige gebieden. In alle communicatie wordt op een originele manier de Nederlandse sierteelt verbonden aan de Russische cultuur en smaak. 


17-09-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS