floranews
Tuincentrum Osdorp wint Golden Singolo Award 2023

Tuincentrum Osdorp heeft de Golden Singolo Award 2023 van Opti-flor gewonnen. Het tuincentrum kreeg de Award uitgereikt tijdens een bezoek aan Opti-flor tijdens de Discover Opti-flor Days. Ze ontvingen de award uitgereikt uit handen van Devin van Dijk, accountmanager tuincentra van Opti-flor. Bij de de verkiezing lieten zij medegenomineerden Groenrijk Schalk en tuincentrum Coppelmans uit Nuenen, achter zich.

De jury geeft aan onder de indruk te zijn van het ondernemerschap en waardeert de manier hoe dit Tuincentrum werkt met Opti-flor orchideeën. "Ze zijn een echte ambassadeur van het merk en maken grote indruk met 5 tafels Opti-flor orchideeën, volledig in de Opti-flor huisstijl. De tafels zijn voorzien van het volledige POS pakket met tafelranden, posters, A4 leaflets en ook uitleg over het AQUO watergeefsysteem. Naast losse planten maken zij ook zelf arrangementen op met Opti-flor orchideeën. Het ondernemerschap, de uitstraling en de bereidheid tot vernieuwing maakt van Tuincentrum Osdorp een voorbeeld voor collega ondernemers."

Naast het winnen van de vergulde Golden Singolo zelf, ontvangt Tuincentrum Osdorp een Theatro Soul als blikvanger in haar tuincentrum. Ook worden er door Sandra Könings, lid van de jury en merk adviseur van Opti-flor, inspiratie en tips gedeeld met deze tuincentrum ondernemer.

Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Met de Golden Singolo Award proberen we ondernemers weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle ondernemers hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf.
 

copyright © 2024 Floranews.com