floranews
Blooms out of the Box en Addenda introduceren Blooming Bee&B

Addenda en Blooms out of the Box hebben samen een bloeiend bijenhotel ontwikkeld voor de online markt; Blooming Bee&B. De gedachte van samenwerken aan een groenere wereld bracht de twee partijen bij elkaar met het bijenhotel als creatief resultaat.

Blooming Bee&B is een combinatie van twee vrolijke bijvriendelijke campanula planten gecombineerd met een hotel voor bijen en andere insecten. Daarnaast zit er in de box een slim watergeefsysteem, waarbij alleen het waterpeil in de gaten gehouden hoeft te worden. De eerste uitvoering van Blooming Bee&B wordt geïntroduceerd met Addenda campanula. Later volgt ook een Hebe-editie en is er de mogelijkheid om een navulling.

"De bloemen van campanula en hebe zitten boordevol nectar en stuifmeel, dus na een heerlijke overnachting in het hotel, kunnen de bijen genieten van een nectarrijk ontbijtje; Bed & Breakfast!"

Het bijenhotel is 100 procent recyclebaar en wordt verstuurd zonder kartonnen doos; de verzendverpakking is direct de plantenbox. Daarbij wordt de box in elkaar gezet door medewerkers van een participatiebedrijf, die elk naar hun eigen vermogen meewerken.

Blooms out of the box en Addenda zijn een exclusieve licentieovereenkomst met elkaar aangegaan voor de verkoop van dit unieke bloeiende bijenhotel. Het concept is exclusief verkrijgbaar via de webshop van Addenda en als relatiegeschenk via Blooms out of the box

copyright © 2021 Floranews.com